Hundra steg bakåt

border_wpGrrr… Nu har jag tappat helghumöret. Det är en sådan synd och skam att mitt älskade (hatade?) iWeb kraschar ända sedan jag gjorde en operativsystemsuppdatering på min iMac. Allt slit för att skapa en estetiskt tilltalande tråkhemsida är pulveriserat. Så det fick bli WordPress *gråter blod genom cyberrymden* istället. Det är inte riktigt samma sak. WordPress är WordPress och iWeb är iWeb. För mig innebär detta hundra steg bakåt. Fast vad annat kan jag göra när jag behöver en funktionsduglig webbredigerare? Den enda stjärnan i cyberrymden är att jag åtminstone kan uppdatera min kursverksamhet, vilket är välbehövligt.

border_wp

2 kommentarer

Under Arbete, Livet

2 svar till “Hundra steg bakåt

  1. Jag hoppas att du kan uppleva – lika positivt som jag för ett par år sedan – att jag flyttade över allt från min gamla hemsida till fem bloggar. Det är faktiskt lika kul och det underliga är att jag får mycket mera kontakt (kommentarprat) med bloggarna än jag nånsin fick med hemsidan. Jag tror att ditt bloggande också kommer att vara precis så trevligt och stimulerande som du hoppas. Lycka till med fortsättningen!
    http://macilane.wordpress.com

    • Hej. Oj, vilket arbete att flytta över till fem bloggar. Du har många bra poänger. Igår våndades jag mest över allt arbete för min statiska tråkhemsida och att designen inte blev lika minimalistisk som jag vill ha den (www.sandrajönsson.se). Men vad annat kan man göra än att följa cyberrymdens och äpplets vilja? Om det till på köpet hjälper mig att föra en dialog med de som läser på hemsidan/bloggarna, tackar jag och tar emot. Tack för kommentaren. Nu känner jag mig lite lugnare. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s