Kom igång och skriv på 21 dagar, distanskurs

Kom igång och skriv på 21 dagar!

Har du ofta tänkt att det skulle vara kul att prova på att skriva men känt att du inte har tid eller riktigt vågat? Så har jag i alla fall känt – och det är därför jag har utvecklat distanskursen Kom igång och skriv på 21 dagar. Denna kurs betonar det lekfulla i att skriva – alltså: lek dig till kunskap och ett hantverk!

Att skriva är kul och gör din vardag mer kreativ. Det är ofta bara en fråga om att komma igång. I den här kursen får du hjälp med att komma igång att skriva och att göra skrivandet till en del av din vardag. Varje dag får du nya skrivövningar som både sätter igång skrivprocessen, inspirerar, uppmuntrar till kreativitet etc. och som övar upp din hantverksförmåga.

Eftersom Kom igång och skriv på 21 dagar är helt på distans kan du under de 21 dagarna (kurslängden är just 21 dagar) gå in i kursforumet när du har tid och lust. Förutom att göra olika skrivövningar kommer du också träffa nya skrivkompisar online. Vi gör kursen tillsammans och uppmuntrar varandra under kursens gång.

Vad kostar kursen?
2500 kr. inkl. moms.

Var ska du befinna dig?
Online. Du kommer få inloggningsuppgifter till ett kursforum en vecka före kursstart. Givetvis kommer även tydliga instruktioner som ett mejl i inboxen!

När ska du vara där?
Närsomhelst under 21 dagar.

Hur mycket tid behöver du lägga ner på kursen?
Du behöver avvara omkring 4-6 timmar i veckan (m.a.o. under tre veckors tid).

Vad behöver du?
Utan internetuppkoppling blir deltagandet svårt. Om du har det fixar jag resten!

Hur bokar du kursen?
Knåpa ihop ett mejl till mig! Du når mig enklast på sandra.jonsson@live.se.

Lämna en kommentar

Under Kreativitet, Skrivande, Skrivkurser, Tjänster

Kommentarer inaktiverade.